Možemo li ti pomoći u pretraživanju literature?

Sveučilišna knjižnica može vam pomoći u pretraživanju željene literature za potrebe pisanja seminarskoga, završnoga, diplomskoga, specijalističkoga i doktorskoga rada, ali i za potrebe projekata ili osobnih istraživanja.

Pisanje bilo kakve vrste rada iziskuje puno truda, vremena i koncentracije. Nekada je najteže započeti, odnosno pronaći literaturu za potrebe pisanja rada. Zato se slobodno obratite nama – naši će knjižničari pretražiti knjižnični katalog, licencirane mrežne izvore na koje knjižnica ima osiguran pristup, portale znanstvenih časopisa i ostale relevantne znanstvene mrežne izvore.

Za uslugu tematskoga pretraživanja potrebno je biti član te ispuniti zahtjev. Zahtjeve će obraditi knjižničar u roku od 5 radnih dana, a usluga se naplaćuje prema cjeniku usluga. Nakon pretraživanja na vaš mail šaljemo rezultate pretraživanja.

U slučaju da želite naučiti samostalno pretraživati literaturu, nudimo i online pomoć. Radi se o individualnim konzultacijama za članove knjižnice u trajanju od 1 sata putem programa MS Teamsa. Usluga se ne naplaćuje, a možete se prijaviti 48 sati ranije putem zahtjeva.

Za sve upite i nejasnoće javite se na naš mail: informator@svkri.hr 🙂