U knjižnici dobro učim

Svi znamo kako je ponekad zaista teško koncentrirati se na rad i učenje u domu ili stanu zbog različitih vanjskih faktora. Stoga vas pozivamo da dođete u naše čitaonice u kojima u miru i tišini možete obaviti sve svoje zadatke.

Radnim danom možete doći u čitaonicu od 09.00 do 00.00, subotom do 23.00 i nedjeljom do 20.00 sati. Ovakvo duže radno vrijeme prilagođeno je i studentima koji su “noćne ptice” i preferiraju učiti u večernjim satima. 

Možete koristiti Znanstveno-istraživačku čitaonicu (u njoj imate i osam računala povezanih s internetom), Studijsku čitaonicu, Prostoriju za grupni rad ili pak Otvoreni prostor za grupni rad.                          

Kada želite ući u neku od čitaonica, ne trebate se prethodno javiti knjižničaru odnosno rezervirati termin za čitaonicu. Sve što trebate imati sa sobom je važeća studentska ili članska iskaznica koja vam omogućuje ulazak. Naravno, uz to morate biti i član naše knjižnice 🙂 

Jedino se u produženom radnom vremenu (radnim danom nakon 19.00, subotom nakon 13.00 i nedjeljom), prije korištenja čitaonica, trebate javiti djelatniku zaštitarske službe u prostoru posudbe i informacija čisto radi evidencije. 

Stoga dođite učiti, čitati i istraživati u našim čitaonicama – vrata su otvorena cijeli dan pa sve do kasno u noći. U slučaju da osjetite da vam pada koncentracija ili da vam se spava – poslužite se kavomatom za razbuditi se!  

Vidimo se u knjižnici! 🙂